Spring naar content

Bedrijfs Fitness

Ideaal voor werkgevers en werknemers

De voordelen voor werkgevers

Fitte en gezonde werknemers presteren beter, zijn minder vaak ziek en zijn enthousiaster naar je klanten en collega’s. Door aandacht te geven aan de vitaliteit van je werknemers, draag je bij aan de arbeidsproductiviteit en verlaag je verzuim. Een duidelijke win-win!

De voordelen voor werknemers

Een gezondere levensstijl, fitter lichaam en sterkere geest zijn fantastisch. Helemaal als je dit nog goedkoper kunt realiseren door een regeling met je werkgever.

Financieel voordeel

Bedrijfsfitness brengt een groot financieel voordeel met zich mee: het fiscale voordeel voor werknemers kan oplopen tot wel 50%!

Een “eigen” bedrijfssport-regeling voor werknemers

Is jouw werkgever niet aangesloten bij een bedrijfssport-organisatie, maar wil jij met een groep collega’s toch gebruikmaken van een bedrijfssport-regeling? Neem dan contact met ons op: we zijn altijd op zoek naar mogelijkheden en weten onze doelen doorgaans vaak te behalen.

Een “eigen” Go! Health Club

We zijn graag een gesprekspartner voor werkgevers of personeelsverenigingen met meer dan 250 sportieve werknemers. Een Go! Health Club in of naast je bedrijf behoort tot de mogelijkheden en kan in veel gevallen een zeer aantrekkelijk financieel plaatje opleveren.

Laten we kennismaken

Plan een vrijblijvende proeftraining in

Gratis proeftraining